Mössen

Tänkte bara berätta en hemsk sak. Jag berättade ju om albinomössen som vi tar hand om, OCH NEJ DOM HAR INTE DÖTT! Men det var väldigt hemskt för igår gick vi dit för att kolla på dom och se att dom var okej och så. Så jag kom in först i rummet och kollade i våran bur. Det är en plastbur med ett galler som tak med vatten och mat. Det är meningen att mössen ska hoppa eller stå på bakbenen och gnaga på maten och dricka. Jag kollar in i vår bur, och ............. ena musen.........hänger ( :( ) i bakbenet från gallret! Han hänger alltså upp-och-ner. Jag bara går snabbt bort från den och typ skrek till och sa att han är dööööd! Så läraren gick och kollade men han var inte död, fast han var väldigt skadad. Hans ben hade ju lixom blivit utstretchat.
Läraren tog loss honom och sen satt lilla musen i ena hörnet av buren med ett utrstretchat ben och satt bara där. När den andra musen gick till honom och försökte slicka på honom och så så började den lilla skaka. Han hade inte vuxigt något för han hade väl hängt där ett tag. Gud jag höll på att börja gråta. Det var hemskt!
Hoppas han mår bra nu!

School Girl!

heeej heeej! Äntligen hemmmmma! Jag har varit ute hela dagen. Först skola till klockan ett, sen kom en kompis och hämtade upp mig. Vi åkte till Aventura Mall, för jag skulle leta efter en kjol typ. Hittade inte en ända grej. Bara fina skor och jackor som va för dyra för att köpa för tillfället. Måste ju hitta några bra vinterskor och jacka till New York.

Nu är det iaf dagt för Halloween! Jag testade att ha på mig en svart kjol under Costume kjolen och det funkar väl det med. Jag köpte ett par höga strumpor för det ingick tydligen inte i outfitten.
Ikväll ska vi till klubben LIV i south beach. Ett ganska stort gäng drar ut så det lär bli kul!

Mobilbild. Så här såg den ut med kjolen under och strumporna. Fast detta ska jag inte ha på mig förän imorgon. Ikväll blir det vanlig party outfit tror jag.

                                 


Muffin

Hallllooo! Imorgon får jag gäster så nu har jag äntligen städat i mitt rum! För första gången sen jag flyttade hit så sere hyfsat bra ut! Jag har också suttit och pluggat till mitt Business prov som jag har imorgon bitti. Blä! Hoppas det går bra då.

Asså jag har snackat med min kompis om att jag vill adoptera en liten vovve. Och han är lite knäpp så han sitter och säger att han kommer köpa en åt mig! haha fattar inte varför för vi är inte ens jättebra vänner, har bara kännt varann i någon månad. Dom hade en fair igår där man kunde kolla på några katter om man ville adoptera gratis för dom behövde hem. Kollade på en jättefin katt som hette Muffin. Hon var typ två år gammal och jag har aldrig haft någon connection med katter men denna katt älskade mig och den var jättesnäll.

                                                     Mobilbilderna suger lite men här är Muffin


African Shea Butter

Hey again! Tänkte bara berätta för er att jag har köpt African Shea Butter. Det är naturligt och taget från afrika. Det ska tydligen vara bra för stretchmarks och ärr. Jag opererade min handled för typ två år sen eller något, inte för att ärret är stort men jag vill bara se och testa om det funkar. Det ska tydligen ta en till två månader för ärret att vara helt borta. Visar och berättar hur det funkar sen.

                                               
                              


Guess what!?

Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!
Jag fick nyss min halloween costume! Och guess what!? Kjolen är jääääätte kort! Hela rumpan hänger ut! Va fan! Toppen är jättesnygg men kjolen är allderles för kort! Jag som var så excited när jag såg att paketet hade kommit! Nu måste jag åka till köpcentret och hitta något annat. Kanske en annan kjol eller en helt annan costume. Suck...


Avory

Tänkte tipsa om denna hemsida : http://www.avoryshop.com/
Där kan man beställa klänningar som kommer bli typ specialbeställda till just dig. Man skickar in exakta mått på kroppen och bestämmer färg och så. Jätte bra!

Har själv aldrig prövat eftersom det kommer nog bli väldigt dyrt att beställa hit. Får testa när jag är hemma!


Bikiniline!


Nääääästan helg! Jag har verkligen sett fram emot denna helg!! Vi vill festa fredag,lördag och söndag! För halloween är ju egentligen på söndagen. Jag ska förmodligen till Club Mynt på lördagen, men har ingen anning om vad vi ska göra på fredag eller söndag! Måste komma på något! Uhm! Kom nyss på att.. jag har ju bara en kostym för halloween.. ska man ha på sig vanliga fest kläder dom andra två kvällarna då?? och vilken kväll ska jag ha på mig dräkten??

Veeet ni??? Min kompis har designat en bikiniline. Dom första bikinisarna är klara och jag väntar bara på att hemsidan ska komma upp så jag kan beställa! Ni måste också!!
Anyways, så vill hon att jag ska modella för the summer collection! exciting!! Ill keep you updated!!

                                          En av hennes bikinis. Visar fler när jag får hemsidan.


Albino..

Jag har ont i armen! Idag fick jag min flushot för att den är tydligen bra att få varje år. Jag är i vanliga fall bra med sprutor och tycker inte det gör så värst ont. Det gjorde inte ont, men nu efteråt så har jag typ muskelvärk i armen!

Anyways, jag hade biologi och biologi labb idag! Och vi "lekte" med möss. smååå albino möss! Dom va jättesmå och söta, 21 dagar gamla. Jag och två kompisar ska tillsammans ta hand om dom genom att mata dom. Vi ska ha dom på en diet och se hur dom växer haha. Vi ska alltså inte ha dom hemma hos oss. Jaja.. nu blajar ja bara.

Här är en dålig bild men dom va jättesöta!  btw så gick provet nog bra imorse! :D


Pluggar US Courts!

Just nu sitter jag och pluggar till min US Courts exam som jag har imorgon bitti! den är så himla svår och så himla mycket att läsa. Vi fick ett papper med 6 frågor på som man ska kunna skriva uppsats om på provet. Eftersom jag är Pre-Law major så måste jag få bra betyg i denna klass annars måste jag ta om den.

Det va så himla bra för jag hittade inte pappret jag fick från läraren så jag frågade en klasskompis om han kunde skicka frågorna till mig. Han sa att visst kan han göra det. Så öppnar jag mailet jag fick från honom... och han har skickat heeeeeela hans study guide där han skrev ner alla hans tankar om ämnet!!! :D hur glad blev inte jag lixom! Och han är grymt smart också! Så nu ska jag bara läsa det han skrivit och komma ihåg huvudgrejerna så jag kan skriva om det imorgon! Fan va bra!

                                
                                                       
                                                                        Study Mode!

              


sööööötnooooos!

Denna vill jag ha!!! GULLLEPLUTTT!
 


tsk tsk!!

haha tsk tsk! En kille sa det till mig en gång jag bah?? hade lixom ingen aning om vad det betydde. Då gick jag in på urban dictionary haha och slog upp det, och det står:

the clicking sound of the tongue pressing against the roof of the mouth,

A sound made with the mouth to indicate that someone is being naughty/disobedient.

hahah wtf?? anyways..
Idag hade jag skola på morgonen och hade lite uppsatser att lämna in så det gick bra! Har försökt att planera helgen eftersom det är halloween men har inte kommit fram till något än. Jag köpte iallafall min klädsel så den kommer på torsdag tror jag!!

Video!

 

Sunday Morning

Vaknade för typ två timmar sen. Det är så konstigt, för varenda gång jag går och lägger mig tidigt så vaknar jag jättesent, och när jag går och lägger mig sent så vaknar jag tidigt. Som typ i fredags så sov jag inte förän klockan halv 5 på morgonen och vaknade runt 10. Sen igårkväll gick jag och la mig klockan halv 2 och vaknade lixom klockan 12. Borde det inte vara tvärt om? Anyways så har jag legat och läst cosmopolitantidningen hela morgonen och nu kom jag precis ut ur duschen. 
Idag ska jag till Aventura Mall för jag ska se om jag kan hitta något bra till Halloween. Hittade en "dräkt" som jag ville ha på mig men det kostade 50 dollar (typ 400 kronor eller nåt) och det är lite dyrt för något man bara har på sig en gång. Ska se om jag kan hitta något liknande.
Hittade två som jag valde mellan; sailor girl eller school girl. 




Lyssnar på just nu medans jag gör mig iordning:

 

Crazzzzy bagzz!

Jag kunde inte sluta kolla på www.asos.com. Efter jackletandet så gick jag in bland väskorna och kollade på vad dom hade. Hittade några större väskor men också partyväskor. I like!




Och så den här! haha skulle nog aldrig köpa den men tyckte bara den va cool för det ser ju faktist ut som en tidning fast det är en väska! Fanns massa olike mönster och färger.





 

 


Jackshopping?

Som sagt så måste jag hitta en jacka till Thankgiving! Men jag vet inte hur kallt det kommer vara om jag ska köpa en typ vinterjacka eller en höstjacka. Jag kollade på www.asos.com och hittade denna höstiga jacka som förhoppningsvis skulle funka (den vänstra), och en som jag älskar fast det är väl mera en vår jacka (den högra).. Vad tycks?


Is this real life????

hahahah jag kan bara inte sluta skratta åt den här vidoen! Jag och min kompis satt och kollade på den om och om och den är så rolig!

 


MJ

Jag får typ rysningar när jag ser detta! Så coolt. Michael Jackson var/är så älskad i hela världen!




I survived!!

Helllloo! Jag vaknade nyss och idag vill jag åka till stranden så får se om det blir av. Annars så måste jag göra massa läxor till nästa vecka. Sen ikväll tänkte vi gå ut på någon hispanic klubb och dansa salsa! Jag och min syrra gick på salsa kurser typ fem år sen eller något sånt och vi hade jätte kul! Så ska se hur mycket jag kommer ihåg!

Anyways så blev jag så himla irriterad igår! Jag skrev värsta inlägget och sen när jag skulle posta så loggades jag ut och inlägget var borta! Jag var sjukt rädd igår! Jag sa att vi skulle kolla på The Social Network, men när vi kom dit så var den slutsåld så vi tittade på Paranormal Activity 2 istället... Blääää! Asså i början av filmen så va det lungt, jag skrattade mest åt det, men efter ett tag så blev den bara läskigare och läskigare! Efter filmen så skjutsade min kompis hem mig. Mina rumskompisars bilar var inte där så jag blev skiträdd. Jag ville ju inte vara i huset själv. Jag satt kvar i bilen typ 10 minuter innan jag kunde bestämma mig om jag skulle gå in och stanna hemma eller gå ut för jag inte vara själv. Jag gick i alla fall in och tände snabbt alla lampor i alla rum och satte på tv:n högt.

Hela kvällen så blev jag rädd för varenda ljud jag hörde. haha helt sjukt! Jag började kolla på komedi program på tv:n så jag kunde relaxa lite för mitt hjärta dunkade så jävla snabbt!
Jag var så otroligt rädd i alla fall! Så ni borde verkligen kolla filmen! Nu vill jag kolla på ettan även om jag är rädd! haha.

Fan skulle filmat när vi kom ut ur bion! När vi var på väg mot bilen så gick vi någon bakväg där ingen var och han skrämde mig så jag höll på att dö!

<3

ååååååååååååh

skrev nyss värsta långa inlägget men sen så blev det något fel med internettet! palla..näe.. får skriva det nån annan gång


Chili's och bio!

Har precis duschat! Ikväll ska jag på middag och sen bio med en vän! Som sagt så ska vi se på The Social Network så hoppas att den är bra! Jag ska iallafall få i mig massa godis och efterrätt så det är ju bra. I'll let you know after om den är värd att kolla på. Håller på och klär på mig och så, fast jag ska inte bli upplockat förän klockan halv 8 så jag har lång tid på mig. Lyssnar just nu på Deuces från Chris Brown. Snygg video!



If you were a booger, I'd pick you first! ;)

Hellurrr!
Jag sitter i computerlab och vantar pa att min lektion ska borja! Har suttit och kollat pa massa pickup line pa internet haha jatte konstiga! Min favorit : If you were a booger, I'd pick you first!! hahah

<3 byyyyyyyyyyye

Pasta.bread.bowl

Nam nam nam! Jag åt nyss dominos pasta bowl. Man kan välja mellan att få det i en skål eller i en skål gjord av bröd! Jättegott! Jag beställde en med alfredo sås, tomat, fetaost, skinka och bacon! Man blir så himla mätt av den så jag håller på att spricka. För jag beställde cinnamonstix med det också!

Jag vill adoptera hund!!! Min kompis har en hund som hon fick från det animal shelter där hon jobbar, men hon kan inte ta hand om den längre för att hennes lägenhet är för liten så hon frågade om jag ville ha! I wish!! Den är jätte gullig! En pit mix typ. Om jag kommer adoptera en hund får det väl bli någon liten sådan även om jag gillar stora bättre. Men det lär väl dröja ett tag. 

Godnatt!! 
<3
                                                                  Här är min pasta!


Bottoms UP!

Trey Songz är verkligen min favorit just nu! Har gillat honom ganska länge men nu på senaste tiden har det typ bara varit honom jag lyssnat på. ÄLSKAR hans musik! (Plus att han är skitsnygg!) Dom flesta av hans låtar är love songs men denna är lite mer party-aktig. Om det är någons konsert jag ska gå på så är det verkligen hans! Såg en video från hans konstert av hans nya album med en sång som heter Massage, där han tog upp en tjej från publiken och masserade henne!! haha yummm!  ♥

<3


 

Kandee!

Hey again! Jag har länge beundrar makeup artisten Kandee Johnson. Har kollat mycket på hennes videos där hon visar olika sminknings tekniker, olika utseenden, och massor av bra tips. Hon har jättemånga videos på youtube och det är värt att kolla på när man vill sminka sig extra snyggt!

Hennes blogg är : http://kandeethemakeupartist.blogspot.com/ , fast om man söker på hennes namn i youtube kommer alla hennes videor upp bättre än på bloggen.

Om jag hittar en bra princess Jasmine kostym så kanske jag tar lite tips från denna videon:


Back home..

Hej hej! Nu är jag hemma igen efter skolan! Hade bara två lektioner idag så det var skönt. Jag åt jättegoda choklad kakor idag från skolan som hade rosa m&m's i sig! Tror det var för att det är cancermånad, för det stod något om det brevid.
Just nu kollar jag på Jersey Shore haha så roliga dom är! Dom var ju här i Miami i somras och spelade in så det är roligt att kolla på vart dom går och så.


Rent the Runway

Good morning! Hittade en cool sida där man kan låna märkesklänningar för en helg eller dag om man till exempel ska på något stort event och inte har råd att köpa en sån dyr klänning. Man kan antingen låna den eller så kan man också köpa den. Tror ioförsig inte att dom skickar till Sverige om man nu inte vill köpa klänningen för att behålla den. Det är verkligen en sida som jag kommer kolla på när jag ska på något stort så den ligger bland mina favoriter på datan nu.
Här: www.renttherunway.com! Alla klänningar från Yigal Azrouël är jättefina! Check them out under fliken designers på sidan. 
 
                           Hervé Léger                                          Yigal Azrouël
  

Paranormal Activity 2

Imorgon kommer filmen Paranormal Activity 2 ut! Ärligt talat så såg jag aldrig den första, men ja antar att jag måste hyra den eller nåt så jag kan kolla på 2an också. Tror inte den kommer att vara så jätte läskig för mig, för jag tror verkligen inte på sådana grejer, men jag vill ändå inte kolla på den hemma i ett mörkt rum helt själv så jag får väl kolla på den mitt på dagen.

By the way så kommer The Social Network och denna film både ut på fredag i Sverige!
Gonatt!


Vaknade nyss

Heeej! God morgon! Jag vaknade nyss efter ett fyra timmars långt nap. Fast jag känner mig inte piggare alls. Sitter nu och kollar på Americas Next Top Model som går varje onsdag, och efter det kommer Hellcats, en ny serie den här terminen. Tyckter det är roligt för dom visar h&m reklam här, samma som vi har i sverige (iallafall hade i sommras) men det finns tydligen bara två H&M i hela florida, och det är inte här i Miami. Knäppt! 
Jag satte ihop en enkel höstoutfit på H&Ms hemsida. Snyggt och tillsammans med ett par snygga skor- Acne Pistol Short leather boots.

       

Halllo!

Hej hej bloggen! Jag sitter och smaskar på rostade mackor med philadelphia på samtidigt som jag kollar på filmen Knocked Up som visas på tv. Jag är riktigt ortroligt trött och funderar på att ta ett långt nap men jag kan inte sova mitt på dagen, det känns konstigt.
Har ni sätt filmen The Social Network? Jag tänkte se den med en kompis på fredag efter lite middag ute. Ska bli intressant. Har hört att den är riktigt bra!



NEW YORK!

I slutet av November så firar vi Thanksgiving här. Jag firar inte riktigt det i och för sig, men på den dagen så är allt stängt. Man hittar typ inte en ända restaurang eller affär öppen. Därför måste man förbereda sig dagen innan och köpa mat och allt annat man behöver. Amerikanska familjer samlas och äter det typiska Thanksgiving kalkonen.

Förra året försökte jag och min kille själva fixa en kalkon. Den var tydligen redan gjord men vi var tvungna att stoppa in den i ugnen. Resultatet blev inte så bra så vi åt bara några skivor av den med potatismos!

I år så hade vi tänkt åka till Mexico, fast sen så kom vi på att det är alldeles för kort tid så nu har vi bestämt att vi ska åka till New York istället! En lång, skön weekend i New York! Ända problemet är att det kommer nog vara ganska kallt där så jag måste köpa en jacka!

 




Halloween!

Snart är det ju Halloween, och som de flesta vet så är det väldigt stort här i USA. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra än men någon sorts av fest blir det! Så just nu sitter jag och kollar på vad jag ska ha på mig. Måste ju klä ut mig lixom!
Jag kan bara inte bestämma mig vad. Jag såg en bild på en Princess Jasmine (från alladin) på Kim Kardashian, men hittar inte någon snygg sådan att köpa. Annars så är www.3wishes.com en bra hemsida med halloweencostumes.

SwedishHouseMafia kommer föresten till Miami för att spela på en Halloweenfest! Coolt! Även fast jag inte riktigt gillar deras musik men ändå!




Willow Smith

Guuuud! Har ni hört Willow Smith's (Will Smith's dotter) låt? Hon är bara 9 år gammal och sjukt bra! Bra låt, bra röst och hon är ju jättesöt! The next Super Star!


Big mess

Just nu så håller jag på att städa! Very needed! Det är så himla rörigt här inne i mitt rum! Kläder på hela golvet och hittar typ ingenting! Men grejen är att jag har försökt att städa i flera dagar nu men det kommer alltid upp distractions! Som nu typ.
Just nu så hamnade jag på facebook och började chatta med min mamma så det går ju inte att dra sig ur.
Eftersom det är så tråkigt att städa tänker jag skriva ett business paper till imorgon istället.

<3

                                                                  Ain't that pretty?! haha 



Tidsinställning?!

Såg nyss att mina inlägg läggs upp som svensk tid. Jag vill ju att ni ska se vilken tid jag lägger upp dom på USA tid. Tills jag fattar hur jag ändrar det så får ni väl räkna ut det själva. Vi är 6 timmar bakom här..

<3


Buenas Dias!!!

Klockan är nu 11 här! Ni tror säkert jag vaknade nu men jag hade skola klockan 9.30. Jag behöver bara vakna en halvtimma innan jag måste gå, dvs jag hade alarmet klockan 8.40. Skönt att få sova ut LITE i alla fall. Men icke... Klockan halv åtta vaknade jag nämligen av att det knackade jättehögt på ytterdörren. En av mina rumskompisar sprang upp (lät as pigg) och öppnade dörren. In hör jag att det kommer en gubbe som ska fixa toaletten, handfatet och duschen i badrummet. Dom pratade så himla högt och min rumskompis försökte fatta gubbens spanska. En timme senare, efter allt detta babblande och bankande så är dom klara. Ja, då var det dags för mig att gå upp. Tack så HIMLA mycket! Där gick min "sovmorgon".

Ni kanske inte tycker att en timma spelar så stor roll. Men det gör det faktist! Det gör en sån himla stor skillnad!
Får väl ta ett nap senare på dagen då.

Nu ska jag äta något!

<3

Jobbig morron...


Typiskt...

En av de saker jag jag ogillar grymt mycket är när man är excited inför något, och sen så händer det inte..! Man sitter lixom och väntar och väntar och typ dagdrömmer om något som man ska göra! Sen får man reda på att det blir inställt eller att man inte får tillåtelse eller något sånt!
Nu var det inte riktigt så att jag dagdrömde om detta eller nåt, men jag har en rutin typ, att kollar på 90210 och Gossip Girl varje måndag. Så sitter jag framför tv'n, Chips Ahoy brevid mig, redo för att se på det nya avsnitten.... Introt går igång.... the excitement höjs.... Sen ser jag att det är ett gammalt avsnitt... !?!?!? ärligt talat?! VA FAN?! tydligen så har dom inte filmat det nya avsnittet än och det kommer inte förän typ nästa vecka! jaaaahap! Då är det bara att vänta ännu en vecka...

Off to biologi läxa istället då.... ha!

<3

Bara för det så bjuder jag på en video! två- tre år gammal från min gamla skola, men detta är en klassiker!
NO ONE CAN DO IT LIKE US!


Rough day... eller inte?

Mitt skolschema är helt sjukt den här terminen! På måndagar, onsdagar och fredagar börjar jag klockan åtta på morgonen...ÅTTA! Asså jag klarar det verkligen inte. Det spelar ingen roll hur tidigt jag går och lägger mig, jag kan fortfarande inte vakna så tidigt. Måste lixom vakna tio över sju för att hinna!

Anyways, så hade jag som sagt skola på morgonen! Va klar klockan 1 vilket är skönt eftersom då har jag hela dagen på mig att göra vad jag vill.. (vilket i-och-för-sig inte riktigt hände idag). My girl Cyrena ringde mig precis när jag hade slutat så då drog jag till the computer lab för att göra lite läxor och chilla med henne. Det är så roligt att vara med henne för vi har typ samma smak på killar så vi sitter typ där och spanar in varenda kille som kommer in.. (och planerar hur vi ska få dom att göra slut med sina tjejer.. shhhhh) 

Efter två timmar spaning så skjutsa hon hem mig och sen dess har jag bara duschat, ätit lite spaghetti och kollat på tv. Snart börjar nya avsnittet av 90210 och därefter GOSSIP GIRL :D yaaay! åååh älskar tv på måndagar!

<3

 

 


So I guess it's my turn...

Nu ska jag också starta en blogg! Jag vet... väldigt efter.. men bättre sent än aldrig ellerhur?! Jag har nu läst mycket bloggar i något år och har tänkt på att starta min egen blogg men har aldrig riktigt kännt att jag passar att göra det. Men jag ska testa, så får vi se hur det går och vad ni tycker! Hope you'll like it! Jag kommer iallafall att skriva om mitt liv in general. Tyckte att det kunde bli lite interesant eftersom jag inte hittat många bloggare som skriver från ett annat land. Jag ska försöka vara mig själv så mycket som möjligt och jag tror att många kommer känna igen sig när jag pratar om till exempel känslor som jag har vissa dagar.
Näääe! Nu ska jag sluta babbla och get to work! Ni får ta det som det kommer.. och lära känna mig med tiden!

<3

RSS 2.0