sjukis

Hej hej . Jag mar jatte daligt. Ar sjukt varm, feberig och huvet haller pa att explodera och det gor sa ont. Ska ga in och ta en superkall dusch eller nat for snart dor jag!
Igar kvall var jag uppe jatte sent for att kolla pa Beyonce I am World tour som kom ut. Den var jatte bra sa den borde ni kolla pa om ni gillar henne. Finns typ pa youtube och en hemsida som hetere hulu.com fast vet inte om ni kan kolla pa den hemsidan fran sverige.
<3


Song of the day-Beautiful

Musiq Soulchild- Beautiful
Kan lyssna pa denna sang all day, every day. Den ar sa himla fin och perfekt! Har forsokt att skriva en tjejversion pa den men det har bara gatt sadar.

(Jag markte att detta var extended version sa om ni inte pallar kolla hela borjan ar det bara att fast forward till typ 3.30)


Dangerously in Love

Det finns inte en anda artist som jag alskar mer an Beyonce. Hon har dom basta latarna och den absolut vackraste rosten. Detta ar min favorit sang och det ar en fin video ocksa. Hon kan ju sjunga skit bra live sa. Jag kan inte lyssna pa denna utan att borja sjunga me.


A Thanksgiving in NYC

Vi kom ju till NYC pa onsdag valdigt sent men hann ga runt och kolla pa staden pa natten. Vi gick till Times Square och kollade runt pa olika stallen. Vi gick ocksa och at en macka pa det anda stallet som var oppet. Vi kopte med oss en macka till kvinnan pa hotellet som hjalpte oss att fa ett bra rum utan extra kostnad. Vi kom hem runt 4 pa natten och somnade direkt.

Pa torsdagen var det Thanksgiving och vi trodde inte att affarer skulle vara oppna men nagra va det sa vi gick runt pa stan och kollade runt. De flesta oppna affarerna var for aldre folk men det var trevligt att ga runt och kolla pa olika gator. Det regnade typ hela dagen och som tur var sa hade jag med mig paraply som vi skyddade oss med.
Vi gick runt i regnet, sag en fin katedral som typ heter St. Patricks Cathedral. Vi fick in dit och var inne dar jattelange. Eftersom Paco ar katolik sa satt han ner och bad och sa kollade vi runt och det var jattefint dar inne.
Sen gick vi forbi ett stalle dar man kan aka skridskor fast vi akte inte, vi chillade helt enkelt bara.

Runt klockan 5 pa kvallen sa gick vi och at pa en brasiliansk resturang. Tror den hette Brazil Brazil. Vi kollade runt innan och det fanns flera resturanger som hade specialmeny med turkey osv. Fast vi bestamde oss for att ata pa denna resturangen och det var jattegott. Brasilien ar tydligen kannt for sina steaks sa jag skull bestalla det men sen sa sag jag stroganoff.. Med biff. Och det brukar vi ju alltid ate hemma, sa det bestallde jag, med french fries och ris pa sidan sa det var jatte gott. Sen blev det efterratt. Flan. hahaha Assa sa himla kul det dar med flan. Men det berattar jag nagon annan gang for det ar irrelevant.

Fan va mycket det blev. Sa fortsattning foljer..............
<3

Inne i kyrkan

Radio City- Konsertplats

Massa folk var utanfor och vantade pa att bli inslappta

Flan- Var efterratt

 


Strong enough.

Jag var lite uttrakad sa jag bestamde mig for att gora en liten bild. :) It speaks for itself

 


December special

Hittade detta pa en annan blogg. Andrade lite och gjorde den kortare sa att det blir fram till Julafton. Ska skriva om det som ar for den dagen. Borjar imorgon!

Dec 01 – Om mig
Dec 02 – Det här åt jag i dag
Dec 03 – Vad är kärlek?
Dec 04 – Min dag
Dec 05 – Min bästa vän
Dec 06 – Ett ögonblick
Dec 07 – Min tro
Dec 08 – Det här hade jag på mig i dag
Dec 09 – Min syster
Dec 10 – I min handväska
Dec 11 – Den här veckan
Dec 12 – Mina drömmar
Dec 13 – Mitt favoritminne
Dec 14 – Min favoritfödelsedag
Dec 15 – Detta ångrar jag
Dec 16 – Ett annat ögonblick
Dec 17 – Det här upprör mig
Dec 18 – Det här får mig att må bättre
Dec 19 – Det här får mig att gråta
Dec 20 – Mina rädslor
Dec 21 – Min favoritplats
Dec 22 – Det här saknar jag
Dec 23 – Mina ambitioner
Dec 24 – Ett sista ögonblick

Song of the day- Complicated

Assa sorry for alla Rihanna latar, men dom ar sa bra! Har ar Rihanna med sangen Complicated.

Song of the Day- Fly

Nicki Minaj ft Rihanna- Fly


Trott som en liten boll!

Jag ar sa himla trott sa jag haller pa att ramla ner fran sangen assa! Jag hann bara sova typ 4 timmar inatt for mitt plan var ju som sagt forsenat sa jag landade runt 1 och kom hem klockan 2.30 typ. Och da var det bara att gora mig iordning for att sova, och jag somnade runt 3. Sen vaknade jag klockan 7 imorse for jag hade lektion klockan 8 och fan va mycket nummer och tider det blev nu!
Nae men assa sen hade jag bara skola och sa.. Nu sa har jag atit lite sa ska jag nog ta ett litet powernap for jag somnar snart!

Just nu



Back to Business!

Hej Svej! Jag sitter pa flygplatsen i New York just nu. Det ar ju klart att mtt flyg blev forsenat eller hur? Blev en timma forsenat sa jag aker om en halvtimma typ. Vi har i alla fall haft en jattebra resa. Har varit valdigt kallt- runt 38 F= 8 C- typ. Ska beratta om resan i bitar. Dag for dag. Aven fast vi var har i fyra dagar sa kanns det inte som vi hann med allt som vi ville gora. I Fredags blev dagen lite miffad pga att det var Black Friday.. Tell you later! Jag shoppade inte alls mycket men fick med mig nagra grejer och definitivt minnen som ar viktigast.
Vi bodde pa Helmsley Hotell som lag pa Manhattan och det var valdigt bra location sa vi kunde ga runt valdigt latt- ungefar 10 minuter till Times Square. Nar vi forst kom upp till varat rum sa tyckte vi att det luktade rok sa vi gick ner och fragade om det inte fanns nagot annat battre rum fast med samma utsikt for det va valdigt fin utsikt! Sa dom flyttade oss till ett hornrum=storre och tva olika utsikter..


Utsikten- Dalig bild men det ar The Chrysler Building.

Sa har ser den ut i battre kvalite.


Finally here!

Landat!! Jag sitter just nu i JFK flygplats... skulle vanta tills klockan 9.30 da Paco landar... men guess what. Han missade sitt flyg... Assa ni forstar inte hur typiskt det ar. Jag sa till honom att han maste aka tidigt eftersom det kommer vara mycket trafik. Och SJALVKLART sa lyssnade han inte, och han akte fett sent sa han missade flyget. Jattebra. Sa nu sitter jag och maste vanta 2 timmar till. Nice lixom. Tankte aka till hotellet, men kanner att det blir trakigt, vi skulle ju aka tillsammans lixom, plus att det blir billigare att aka tva pers i taxi.

Anyways, jag satt har pa en bank med datan, och brevid mig satt det en kvinna. Jag fragade henne om det fanns ett uttag for laddare dar vid henne fast hon sa att det fanns en dar borta (nagra meter bort fast inte vi nagon bank). Vi diskuterade om det var sakert att lamna telefonen dar borta eller om nagon kanske skulle sno den da. Men vi kom fram till att jag ser ju den och om nagon ser suspect ut sa ser jag ju det.
Sen sa kom en man fram till henne och dom kramades och han sa nagot pa grekiska. haha Jag bah jaha ar ni greker? Dom va tydligen fran Kreta, fast hennes bror (han som kom och hamta henne) bor i New York. Sa vi snackade lite, och hon bor tydligen i Finland. Haha vilket sammantraffande allt var. Det var lite roligt. Jag sa att jag varit pa Kreta och dom sa att nasta gang vi aker dit ska vi pa nagot hotel. Antar att dom har nagot att gora med det hotellet. Nice Bajs!

Nu ska jag fortsatta att vanta. Tur att jag har batteri och gratis internet pa datan! Annars skulle jag do!
Bye bye pusspuss
<3

Kreta tva ar sen


A little closer..

Tjaooo... Nu sitter jag pa flygplatsen. Dom sa att det skulle vara mycket trafik sa vi akte tidigt, men det var typ ingen trafik alls. Sa nu maste jag vanta typ 3 timmar till. Flyget blev forsenat en halvtimma sa lyfter inte foran klockan 5.55 (klockan ar 3.15 just nu). Anyways sa sa dom att security har blivit jattehart. Antingen sa maste man ga igenom en scan som typ rontgar genom kladerna sa dom ser en naken, eller sa ska en flyggubbe/gumma kanna pa hela din kropp typ (med kladerna pa sa klart) men anda. Dom gjorde sa att typ barn under 12 inte behover gora det, och da tycker man val att det ar nagonting som ar fel med det hela. Som tur ar behovde jag bara ga igenom en vanlig grej.
Jag ar pa varsta lilla flygplatsen-Ft.Lauderdale Airport- och det finns typ INGET har, inte ens nagot att ata. Jag fick ata en donut for jag var sa hungrig.
Nu ska jag fortsatta lyssna pa Rihanna och kolla internet lite.. Kanske kolla pa nagon serie eller film online.

<3

NEW YORK HERE WE COME!

Hej hej.. Jag har precis duschat och haller nu pa att kla pa mig och gora mig iordning. Har packat det mesta, ska bara lagga in nagra sista grejer. Sen kommer min kompis om 30 minuter och hamtar upp mig och skjutsar mig till flygplatsen. Jag har packat jattemycket aven fast jag bara ska vara dar i fyra dagar. Kunde inte bestamma mig vilka klader jag skulle ta med mig sa nu har jag manga saker att valja mellan nar jag ar dar. Kommer ta massa bilder! yay! Hors sen! byebye
<3

Song of the day- Please don't go

Mike Posner- Please don't go


Chakalaka

Hej hej! Vaknade nyss. Idag blir en stressad dag fylld med massa saker att gora. Jag ska forst till skolan fran klockan 12-13. Efter det ska jag ga forbi hon med lagenheten och betala sa att jag paxar lagenheten. Sen maste jag forst och framst skriva en uppsats/arbete till Business kursen om ett foretag till imorgon. Efter det sa maste jag packa vaskan till New York. Vet inte riktigt vilken vaska jag ska ta med mig, for jag har bara jattestora vaskor och jattesma. Sen ville en kompis traffas men jag vet faktist inte om jag hinner.. beror pa hur snabbt jag skriver klart uppsatsen. Jag ville ocksa ivag till kopcentret och kopa ett par tjockare svarta strumpbyxor innan jag aker men jag vet inte om jag hinner.. Far forsoka klamma in det nagon stans.
Nu ska jag gora mig iordning for skolan medans jag lyssnar pa lite Mike Posner.

pusspuss <3

Btw. har ni testat att sova med sportbeha? Det ar jatte skont. Dom sitter sa komfortabelt (?) och plus att man har magen fri fran klader.


Song of the day (year)- Cant be friends

Trey Songz- Can't be friends
Fan va het han e alltsa. I keep dreamin!


WebCamFun







No one smiles like you, smells like you...

Jag alskar verkligen den dar sangen fran Miguel ft. J.Cole - All I want is you... Den ar sa skon att lyssna pa, lugn och bra text. Ligger i sangen och lyssnar pa den just nu. Snart ar det jul! Vill fixa lite julstamning har i mitt rum men mina ljus har brunnit ut sa jag maste kopa nya, for de luktar verkligen jul om dom ljusen. Cinnamon Apple och Vanilla ar det.

Jag sitter iaf och tanker pa framtids planer. Det ar sa otroligt manga saker jag vill gora. Jag har sa manga drommar men det ar svart att valja vad jag vill gora och vad jag ar "capable" av.
Jag vill sjunga, jag alskar att sjunga.. Jag vill rappa, orginellt att vara bra som tjej och rappare och man far ut sa mycket kanslor av det. Jag vill bli advokat, men det ar sa himla svart plus att jag har hort sa himla mycket skit om det har borta, som att man inte kommer hinna ha ett liv utanfor jobbet och massa saker. Jag vill jobba for FN (forenta nationerna). Jag kanner folk som har kontakter inom FN och det skulle va skit kul att fa kunna jobba dar, men jag har arligt talat ingen aning om vad jag ska plugga for att kunna jobba dar. Maste researcha det. Jag vill designa klader. Min kompis slappte ju en bikini line nyligen och det ar ju jattecoolt assa.

Jag har lixom ingen aning om vart jag ska borja. Vad ska jag gora? Jag maste get my mind right och make the right decisions fan! Och det snart, for isafall maste jag andra mitt amne som jag pluggar. fan fan fan!

puss <3


Song of the day- Deuces

Chris Brown ft Tyga och Kevin McCall- Deuces

Haha kolla in spoofen oxa. Denna killen e varsta clownen

OM 3 DAGAR!

Min helg var valdigt chill. Paco var ju har och det var egentligen meningen att jag skulle pa fodelsedags fest for min kompis Marcela, men fy fan va skit det blev alltsa... brak och massa dumma grejer. Sa det blev inte av. Maste hitta nagon jattebra present till henne sa att hon inte blir lessen.. Vi gick iallafall pa bio och sag Harry Potter pa fredagen, och The next three days pa lordagen. Jag har ALDRIG sett harry potter assa.. och haha jag somnade typ hela tiden under filmen for sant intresserar mig verkligen inte.. men jag fick offra mig lite. The Next three days var faktist riktigt bra. Handlar om en kvinna som hamnar i fangelse, men hennes man kommer pa en plan att fa ut henne darifran.. Vard att kolla pa... plus att man fick lite ideer och tips hehe ;)

Om tre dagar aker vi till NYC! Yaaay! Kommer bli sa javla kul! Imorgon ska jag aka till nagot outlet for att hitta en jacka! MASTE ha en lixom. Horde att det ar under 10 grader dar sa det kommer inte funka om jag inte har jacka. Hoppas jag hittar nagot.
We're coming back!


Song of the day- Fading

Rihanna- Fading (fran nya skivan LOUD)


aww old times

hejj hejj! Aw jag satt och la over alla mina bilder pa den har datan och da kollade jag typ snabbt igenom dom! Massa gamla bilder fran mina highschool years. Det finns sa otroligt manga bilder... snygga, fula, sjuka, knappa, roliga bilder! Sa roligt att kolla pa dom... Massa minnen kommer tillbaka.
Helt sjukt vad kul jag hade dom forsta 3 aren i USA. Det va typ de tre basta aren av mitt liv hittils. Sa mycket hande lixom, mer hande under dom aren an vad det har hant under hela mitt liv haha. Sa himla mycket drama mellan oss tjejer, inte for att det ar bra, men det var ju andra roligt lixom. Jag gillar lite action. For i slutet sa sag jag lixom vilka som var riktiga vanner och vilka som inte var det.

Fyra ar sen. En av de forsta bilderna som togs i usa.

Old friends.. har typ glidit isar nu.

Yuliana, Christina, Isaline och jag

Halloween 2008. Jag och Sarah <3



Song of the day- Promise

Ciara- Promise


Na Na Na Na Cmon! Cmon! Cmon!

HOLA! Sitter i sangen och gor lite laxor. I bakgrunden har jag Rihannas nysa skiva pa som nu finns pa Spotify! Fast "Love the way you lie part 2" ar inte tillanglig gratis, det va ju den laten jag ville lyssna pa mest! Den kanske  finns ute pa youtube nu igen, eftersom dom tog bort den forrut. Far kolla.. Idag kommer Paco hit fran Bradenton, han har ingen skola idag eller imorgon sa han kommer hit. Far se vad vi hittar pa.

Bild fran nar vi var i Las Vegas (typ 2 ar sen)


Song of the day- Like a G6

Far East Movement- Like a G6


WOOHOOO LAPTOP!

YAAAY! Hämtade min macbook pro iforrigar! skriver fran den nu!!! yay haha den ar jattebra och fin och fin och fin!!
Anyways sa har jag inte sa mycket att skriva om. Har bara vart i skolan och sa, gjort laxor och sant. Har forsokt att hitta lite klader till helgen. Min kompis Marcela fyller ar och vi ska aka med en PartyBus till klubben Grand Central i downtown Miami. Ska bli jattekul! Maste bara hitta nagon bra outfit tills dess, och en jacka till New York nasta vecka. Fan va snabbt tiden har gatt lixom. Jag aker hem om en manad typ!! JUUUL E KUUL! Med massa sno(med tva prickar) !
<3
Sa har kul hade jag med min nya data idag! Den anda fina bilden typ..



Dog rescue?

Asså jag har ett litet dilemma. Mina grannar har hund/hundar och dom skäller och gnäller hela tiden. Det låter lixom som om dom blir misshandlade eller nåt. Hörde kedjor och grejer. Nyss så blev det överdrivet mycket gnäll och jag blir lixom lessen av att höra det för jag vet inte vad dom gör med hundarna. Jag googlade på Dog Rescue nummer här i Miami men jag vet inte om jag ska ringa eller inte. Kanske grannarna blir skitarga på mig om jag gör det? Va ska jag göra?? :S Fan!


Holla if you need me!

Halllååååå! läääget? Jag mår bra! Kom hem nyss och såg en lapp på dörren! Dom har försökt att deliver min Macbook!! Måste vänta tills min roommate kommer hem så hon kan skjutsa mig till mailofficet så jag kan hämta den! YAY! Hoppas hon kommer snart!
Sitter och kollar på Desperate Houseviews, och ska göra lite mat snart.
ÅÅÅH BUHU!! Dumma dumma dumma! Trey Songz kommer till Miami!!! Men guess when? På Nyår! Komigen lixom. Måste han komma då jag inte kommer vara här? Han gör turné med Usher... Jag ville ju jättegärna gå och kolla på den! Hoppas han kommer någongång snart efter det.
<3


Song of the day-All I want is you

Miguel ft. J Cole- All I want is you


LOUD

Cant wait tills det nya albumet från Rihanna kommer ut. Loud heter det och kommer ut IMORGON! Låtarna finns typ redan på youtube att lyssna på men inte att ladda ner. Det blir det första jag gör imorgon, att fixa dom låtarna. Man börjar höra hennes accent igen som man gjorde i hennes typ första låt Pon de Replay.

Piano

Detta klippet var inte det ja letade efter men jag började lyssna på det och det är väldigt fint piano. Vill lära mig spela detta! Tog pianolektioner i skolan förra terminen men fortsatte inte. Kanske borde börja igen?


Lägenhetsvisning

I fredags så var jag också och kollade på en "lägenhet". Den är inte byggd än men ska vara klar om typ en månad. Det ligger jättenära där jag bor nu och tillhör ett litet hus. Dom ska alltså bygga en liten lägenhet mot huset fast med egen ingång, kök och bad. Jag var inne och kollade på huset och träffade dom som bor där för vi kommer ju dela bakgård och tvättmaskinerna. Hon som har huset är inredningsdesigner och har gjort det väldigt fint där inne.

Så här ser hennes lilla ritning ut iallafall.


Due Date

Jag var på bio i fredags och såg filmen "Due Date". Den var rolig men var kanske lite too much ibland, asså det hände jätte mycket grejer som kändes lite överdrivna. Men om man vill skratta mycket så ska man kolla på den.

Medans jag satt och lyssnade på Nicki Minaj låtar så såg jag att hennes album kommer ut den 22a November. Lyssnade på ett smakprov från den med alla låtar och det låter riktigt bra. Det heter Pink Friday och jag kommer definitivt köpa(ladda ner) det. Hon har massa features med Eminem, Rihanna, Drake, Will.i.am och konstigt nog Natasha Bedingfield.


What's yo sign?

ARIES - The Aggressive

Outgoing. Lovable. Spontaneous. Not one to mess with. Funny.. Excellent kisser EXTREMELY adorable. Loves relationships, and family is very important to an aries. Aries are known for being generous and giving. Addictive. Loud. Always has the need to be ‘Right’. Aries will argue to prove their point for hours and hours. Aries are some of the most wonderful people in the world.. 16 years of bad luck if you do not forward.


                                                        TAURUS - The Tramp

Aggressive. Loves being in long relationships. Likes to give a good fight. Fight for what they want. Can be annoying at times, but for the love of attention. Extremely outgoing. Loves to help people in times of need. Good kisser. Good personality. Stubborn. A caring person. They can be self centered and if they want something they will do anything to get it. They love to sleep and can be lazy. One of a kind. Not one to mess with. Are the most attractive people on earth! 15 years of bad luck if you do not forward.



                                                        GEMINI - The Twin

Nice. Love is one of a kind. Great listeners. Very Good at confusing people… Lover not a fighter, but will still knock you out. Geminis will not take any crap from anyone. Geminis like to tell people what they should do and get offended easily. They are great at losing things and are forgetful. Geminis can be very sarcastic and childish at times and are very nosey. Trustworthy. Always happy. VERY Loud. Talkative. Outgoing. VERY FORGIVING. Loves to make out. Has a beautiful smile. Generous. Strong. THE MOST IRRESISTIBLE. 9 years of bad luck if you do not forward.



                                                        CANCER - The Beauty

 MOST AMAZING KISSER. Very high appeal. A Cancer’s Love is one of a kind.. Very romantic.. Most caring person you will ever meet in your life. Entirely creative Person, most are artists and insane, respectfully speaking. They perfected sex and do it often. Extremely random. An Ultimate Freak. Extremely funny and is usually the life of the party. Most Cancers will take you under their wing and into their hearts where you will remain forever. Cancers make love with a passion beyond compare. Spontaneous. Not a Fighter, But will kick your ass good if it comes down to it. Someone you should hold on to! 12 years of bad luck if you do not forward.



                                                        LEO - The Lion

Great talker. Attractive and passionate. Laid back. Usually happy but when unhappy tend to be grouchy and childish. A Leo’s problem becomes everyone’s problem. Most Leos are very predictable and tend to be monotonous. Knows how to have fun.. Is really good at almost anything. Great kisser. Very predictable. Outgoing. Down to earth. Addictive. Attractive. Loud. Loves being in long relationships. Talkative. Not one to mess with. Rare to find. Good when found. 7 years of bad luck if you do not forward.



                                              VIRGO - The One that Waits 

Dominant in relationships. Someone loves them right now. Always wants the last word.. Caring. Smart. Loud. Loyal. Easy to talk to. Everything you ever wanted. Easy to please. A pushover. Loves to gamble and take chances. Needs to have the last say in everything.. They think they know everything and usually do. Respectful to others but you will quickly lose their respect if you do something untrustworthy towards them and never regain respect. They do not forgive and never forget. The one and only. 7 years of bad luck if you do not forward.



                                               LIBRA - The Lame One


 Nice to everyone they meet. Their love is one of a kind. Silly, funny and sweet. Have own unique appeal. Most caring person you will ever meet! However, not the kind of person you want to mess with…you might end up crying. Libras can cause as much havoc as they can prevent. Faithful friends to the end. Can hold a grudge for years. Libras are someone you want on your side. Usually great at sports and are extreme sports fanatics. Very creative. A hopeless romantic. 9 years of bad luck if you do not forward.


                                              SCORPIO - The Addict


EXTREMELY adorable. Loves to joke. Very Good sense of humor. Will try almost anything once. Loves to be pampered. Energetic. Predictable. GREAT kisser. Always get what they want.. Attractive. Loves being in long relationships. Talkative. Loves to party but at times to the extreme. Loves the smell and feel of money and is good at making it but just as good at spending it! Very protective over loved ones. HARD workers. Can be a good friend but if is disrespected by a friend, the friendship will end. Romantic. Caring.. 4 years of bad luck if you do not forward.



                            SAGITTARIUS - The Promiscuous One


Spontaneous. High appeal. Rare to find. Great when found.. Loves being in long relationships. So much love to give. A loner most of the time. Loses patience easily and will not take crap. If in a bad mood stay FAR away. Gets offended easily and remembers the offense forever. Loves deeply but at times will not show it, feels it is a sign of weakness. Has many fears but will not show it. VERY private person. Defends loved ones with all their abilities. Can be childish often. Not one to mess with. Very pretty. Very romantic. Nice to everyone they meet. Their Love is one of a kind. Silly, fun and sweet. Have own unique appeal. Most caring person you will ever meet! Amazing in bed..!!! Not the kind of person you want to mess with- you might end up crying. 4 years of bad luck if you do not forward.



                                  CAPRICORN - The Passionate Lover


Love to bust. Nice. Sassy. Intelligent. Sexy. Grouchy at times and annoying to some. Lazy and love to take it easy. But when they find a job or something they like to do they put their all into it. Proud, understanding and sweet.Irresistible. Loves being in long relationships. Great talker. Always gets what he or she wants. Cool. Loves to win against other signs especially Gemini’s in sports. Likes to cook but would rather go out to eat at good restaurants. Extremely fun. Loves to joke. Smart. 24 years of bad luck if you do not forward.



                                   AQUARIUS - Does It In The Water


Trustworthy. Attractive. Great kisser. One of a kind, loves being in long-term relationships. Can be clumsy at times but tries hard. Will take on any project. Proud of themselves in whatever they do. Messy and unorganized. Procrastinators. Great lovers, when they’re not sleeping. Extreme thinkers. Loves their pets usually more than their family. Can be VERY irritating to others when they try to explain or tell a story. Unpredictable. Will exceed your expectations. Not a Fighter but will Knock your lights out.. 2 years of bad luck if you do not forward



                                      PISCES - The Partner for Life


 Caring and kind. Smart. Likes to be the center of attention. Very organized. High appeal to opposite sex. Likes to have the last word. Good to find, but hard to keep. Passionate, wonderful lovers. Fun to be around. Too trusting at times and gets hurt easily. VERY caring. They always try to do the right thing and sometimes gets the short end of the stick. They sometimes get used by others and get hurt because of their trusting. Extremely weird but in a good way. Good sense of humor!!! Thoughtful. Loves to joke. Very popular. Silly, fun and sweet. Good friend to other but needs to be choosy on who they allow their friends to be. 5 years of bad luck if you do not forward


Click Clack

Gammal Nicki Minaj låt..riktigt stor skillnad på denna och hennes nyare


Your Love

Nicki Minaj har blivit jäkligt stor nu. Hon featurar i massa låtar och gör också egna låtar som denna.. Bästa female rapparen.

Only Girl

Rihanna har verkligen kommit tillbaka till sitt gamla hon(säger man så?). Hennes sista album -Rated R- var jättebra fast annurlunda, men dom senaste låtarna har varit i hennes gamla stil. Finally!


Oh na na. What's my name..


Love this song..



<3

Veterans Day

Trevligt att jag alltid hamnar i skolor som inte har ledigt på alla dagar som resten av USA har ledigt på. Idag är det Veterans Day för att hylla alla veteraner(?). I guess att det är dom som är i krigen och dom som har varit i army'n förrut. Man ska alltså ha ledigt idag, men vi var tvugna att gå till skolan medans alla anadra kunde enjoy ledigheten. Inte för att jag hade mycket skola idag men ändå.

Idag är jag på ett sånt där humör då jag blir irriterad väldigt lätt. Hatar sånt! Om folk inte fattar vad jag förklarar blir jag irriterad, och dessutom har jag vänner som vill irritera mig extra mycket då. Tack! Näe, nu måste jag göra Engelska läxa till imorgon. Jag har ont i huvet! :( Blääää..

The Heat Dancer

Okej so guess what? Min kompis sa till mig att han känner en tjej som är typ "cheerleader/dancer" på Miami Heat (basket) matcherna. Hon behöver tydligen fler dansare och han frågade mig om jag ville gå på audition till det. Fan jag vet inte alltså. Det är ju inte cheerleading på riktigt- göra flippar osv, så det skulle ju kunna funka. Typ bara göra vissa rutiner och dansa lixom. Ska jag gå? Man får grymt bra kontakter om man får det jobbet, träffa alla basketspelare. Vore jättekul! Men jag vet inte om jag vågar... Jag vill ju.. haha DILEMMA!


Gammal video men det är typ sån här dans dom gör:




Jag fryser...

oj oj oj vilken dag! Började med att jag vaknade klockan 7.00 för att hinna printa ut en uppsats till min Business klass. Så klockan 7.30 var jag i skolan och när klockan var 7.50 och jag precis skulle börja gå till lektionen så ringde min kompis Marcela och sa att lektionen har blivit cancelled! Men va fan! Orka vakna jättetidigt för att lektionen ska ha blivit inställd. usch. Då gick vi och kollade och planerade vilka lektioner vi ska ta nästa termin, så vi kan ha lektioner tillsammans. Vi gjorde det perfekta schemat så nu måste jag bara gå och få lite papper underskrivna och hoppas på att platserna i kurserna inte blivit tagna.
Efter det så hade jag historiaprov! Dom är så himla svåra. Hoppas att det gick bra iaf.

Nu har jag ätit lite havregrynsgröt, och tror att jag ska fixa lite ägg också. Frukost är nog det godaste måltiden!
Ikväll blir det TacoNight! Mina rumskompisar ska fixa mat till oss! Nam nam nam!

<3

Which one of yall.. is comin home wit meee?!

Hjälp mig! Jag måste köpa jacka alltså! Typ snart så att jag har den.

Denna:

eller denna:

We are SO blessed!

Ibland så tycker jag att mitt liv är så tufft. Man tänker själv att man inte ser ut som man vill, man blir ledsen för att man inte har lika mycket som andra, och att man önskar att man hade någon annans liv. Vi klagar och klagar för allt möjligt. Vi tycker det är jobbigt att gå i skolan, att vi måste jobba, vi klagar över att vi inte har råd att köpa den nya jackan som alla har. Gud va vi är bortskämda alltså. Vi är så otroligt välsignade (? alltså blessed haha. Lät så konstigt på svenska.) Vi måste verkligen börja vara tacksamma för allt vi har. Vi har ett hus att bo i, vi har chansen att gå i skola, att ha ett jobb. Många i världen har inte ens ett jobb eller en utbildning. Vi är för det mesta friska, och får chansen att göra saker många andra inte får eller kan göra.. Jag önskar att alla hade det lika bra som vi har det..
puss&kram


URGENT! ..Help!


New shoes

Hej hej hej ! Kom nyss hem efter att ha varit i Aventura Mall. Gud vilken resa alltså. Det tar typ en timme dit så jag satt på bussen och chillade och snackade i telefon. Sen så köpte jag först en mascara åt min mamma för dollarn är väldigt låg just nu så allt är mycket billigare. Köpte också ett par skor till mig! Måste ju ha ett par lite varmare skor till Thanksgiving. Letade också jackor men hittade inga som var bra. Antingen så var dom fula och billiga eller så va dom snygga och jättedyra. Nej tack.

När jag åkte hem blev det lite problem. Jag såg en chaffis och frågade vilken buss jag skulle ta och han sa nummer 3. Då tog jag nummer 3... Sen så märkte jag att jag inte kände igen mig. Jag åkte alltså i en timme åt typ helt fel håll. haha. Bus chauffören hjälpte iallafall mig att hitta hem. Så istället för en timma så tog det två. Alltid kul att få se nya ställen... Nu ska jag plugga historia till på måndag.

                                                Från Aldo. Finns nog också på www.aldo.com 



Köpte också lite chocolad från Godiva. Apelsin, Macaroons och jodgubbe i choclad.


White Christmas!

Jag älskar verkligen julen. Det är den finaste som händer på hela året och det är en sån himla mysig stämning. Jag och min kompis Sarah som bodde med mig förrut brukade alltid köpa massa ljus som luktade vanilj och kanel som vi alltid tände när det var typ november. Vi spenderade ju aldrig jul här borta så därför ville vi fixa stämningen lite tidigare. Vi fick alltid en period när vi lyssnade på BARA julmusik och satt och sjöng på det. Men det känns ju så himla konstigt att ha julstämning här eftersom det inte blir kallt och mörkt som det blir hemma i Sverige.
Can't wait att komma hem och rulla i snön och äta lussebullar och pepparkakor och allt det där mumsiga!!!



behövde en paus från plugget..

Vad har du gjort idag? Pluggat historia och gjort Business läxa
Var det kul? haha va tror du?

Brukar du svära mycket? Ja :S inte bra.

När stiger du upp på morgonen? På vardagar: 7.10 eller 8.30, helger- olika

Vad har du på dig? mjukiskläder

Vad ska du göra ikväll? Fortsätta att plugga och sova tidigt.

Vad är du allergisk mot? Tror faktist jag är allergisk mot en ny mascara jag fått.

Var har du ont? Huvet.

Använder du hårspray? Näe

Kan du stå på händer? Japps

Håkan Hellström eller The Ark? Ingen?

Salt eller socker? uhm... uhm... fan kan inte välja.. salt!

Gillar du ketchup? Ja men inte överdrivet mycket (--dimitra)

Är du glad nu? Jao det är jag väl

Var du glad igår? Ja. Jätte! :D

Vad dansar du till? Allt.. hip hop

Stockholm är... ? Vackert

Göteborg är... ? uhm.. fint i guess?

Kan du sjunga? Hoppas det.. tycker jag iaf

Spaghetti eller makaroner? Makaroner! (schött för faaan.. inside joke)

Land du vill besöka? Mexico!!!

 


Dagens.

Dagens humör: Glad och energisk!

Dagens mående: Mående? är inte det samma som humör?

Dagens borde: Skriva uppsats till på fredag så jag slipper den sen.

Dagens frisyr: Utsläppt hela dan men nu i en hästsvans

Dagens klädsel: Jeans, vitt linne och blå kofta. Varma skor.

Dagens planer: Inga planer än.

Dagens vill ha: Jackan!

Dagens längtan: Helgen!

Dagens fundering: Om jag ska byta inriktining till Engelska, Political Science eller Philosophy?

Dagens beroende: Hemma som vanligt?

Dagens tråkigaste: Inställd lektion

Dagens tidning: Cosmo?

Dagens låt: You give me something- James Morrison


Know more about me!

Nämn något som gjorde dig glad igår: Mamma
Vad gjorde du kl 08 imorse: Jag började min första lektion för dagen. Satt i tråkig business klass.

Vad gjorde du för 15 min sedan: Gick till köket och hämtade en granola bar med choklad i.

Det sista du sa högt: uhm.. jag sa väl inget nyligen, men jag satt och sjöng lite nyss.

Det senaste någon sa till dig: "can I call you?"

Vad har du druckit idag: Apelsinjuice på morgonen, sen en Fuze tropical punch, och vatten.

Vad var det senaste du åt: granola bar chocolate chip, eller en hamburgare.

Vad var det senaste du köpte: mcdonalds!

Vad är det för färg på din ytterdörr: vit.. tråkigt

Vad är det för väder hos dig nu: Mörkt.. blåsigt

Godaste glassmaken: GB?

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Absolut <3

Sover du tungt: Jo det gör jag väl.

Drömmer du mardrömmar: JAA :( ofta

Trivs du med ditt jobb: jobbar inte

Favoritklädsel: jeanleggings och något snyggt linne.

Favoritlåt just nu: Trey Songz- Love faces

Vad ser du om du tittar till höger: En vägg :( vit, tråkig vägg.

Vad gör dig glad just nu: prata med my love

Vad ska du göra härnäst: Kolla klart på filmen som jag kollar på och sen sova.

Höger eller vänsterhänt: Höger

Humör just nu: Trött och lat.

Favoritgodis: Lakrist döskallar och djungelvrål DUUUH!

Kläder just nu: svarta jeanleggings och grönt linne.

Sommarplaner:? haha? det e ju inte ens jul.. Men förhoppningsvis stanna i Miami i några veckor, sen hem, sen Grekland!

Hur många kuddar sover du med: Har 2 i sängen men puttar undan båda innan jag sover.

Spelar du något instrument: Lite piano

Morgon eller nattmänniska: Natt
Vad är viktigast för dig: Familj, vänner och att leva livet till fullo.
Är du kittlig: OM jag är??

Snarkar du: Inte vad jag vet.

Stjärntecken: Oxe :D

Äckligaste insekten: Alla? Kackerlacka

Längtar du mest efter just nu: Svenskt godis! och Thanksgiving.



burrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Burrrr! Idag var det första dagen då det var riktigt kallt! Det blåste jättemycket hela dagen och jag hade på mig tjocka skor och en tjocktröja på mig! Mina fötter är jättekalla nu! :( Vill ha värme!

Coconut Grove

Helluuu! Är hemma nu och sitter och kollar på Family Guy! haha älskar det, så himla roligt! Har ni sett hon spanska maiden: no no. hahah
Jag var i skolan imorse och sen så åkte jag och Cyrena till Coconut Grove och sen Bayside igen. Coconut Grove är ett ställe med resturanger och affärer och så. Ganska mysigt. Vi gick runt och kollade i butiker där och sen åkte vi hem. Nu ska jag göra läxa till på måndag för under helgen måste jag plugga till ett prov så vill ha detta gjort.




Letar lägenhet..

Hello! Jag sitter och letar lägenhet nu. Dom jag bor hos nu flyttar i Januari så jag måste hitta något annat ställe. Förhoppningsvis hänkar min kompis på och bor med mig. Måste hitta något som ligger nära för jag har ingen bil!
Jag kollar just nu på några som ligget ganska nära. Annars kan ju min kompis (om hon flyttar in med mig) skjutsa mig till skolan. 
Alla har pool, gym och balkong. What do you think?

                                       
                                        Villa Patricia heter denna (fanns ingen bild på sovrummen)



Watermarke at Biscayne



Tropicana Apartments


Macbook Pro!

Jag måste ärligt talat köpa en ny dator! Denna kommer krasha snart. Den har för det första INGET minne kvar. Så för att fixa det så förde jag över alla filmer, videor och bilder till en extern hårdisk, men det hjälpte inte- fortfarande typ inget minne. Datan är otroligt seg och det står typ alltid "svarar inte" på internet explorer. Näe, nu är det dags att skaffa en Mac. Dom funkar ju så mycket snabbare och håller jätte länge dessutom.

Det jag hatar med elektronik nu för tiden är att nya saker kommer ut typ hela tiden. Så direkt när man köper en ny telefon typ, och man är jätte excited, så kommer det ut något ännu coolare så man önskat att man hade väntat.

Eller e sån här kanske man ska skaffa

 


Free Weezy!

Imorgon kommer Lil Wayne ut från fängelset imorrn! FINALLY! Måste komma ut lite ny musik nu!


My Life

(Bolded what applies)

My Personality

I’m loud (depends who I am with -----SARAH)
I’m obnoxious
I’m sarcastic
I’m cocky
I cry easily
I have a bad temper (unfortunatley)
For the most part, I don’t like people
I’m easy to get along with
I have more enemies than friends
I’ve smoked (Like once-ew)
I’ve smoked weed
I drink coffee (every now and then)
I clean my room daily (haha I wish)

My Apperance:

I wear makeup (most of the time, but like the natural look too)
I wear a piece of jewelry at all times (at least earrings)
I wear contacts
I wear glasses
I have braces
I change my hair color often
I straighten my hair often (if it didn't take so long)
I have piercings (does ear count?)
I have small feet (more like size 9)

Relationships:

I’m in a relationship now (it's complicated?)
I’m single (look up)
I’m crushing
I’m in love (<3 <3 <3)
I’m always scared of being hurt (who isn't?)
An ex has physically abused me, at least once (ha, no way that would happen ;) )
I’ve told someone I loved them when I didn’t
I’ve told someone I didn’t love them when I did
I’ve been in love more than two times
I believe in love at first sight

Friendships:

I have a best friend (My sis and Sarah <3)
I have at least ten friends
I’ve gotten a phone call in the last 48 hours from a friend
I’ve been in a serious fight with a friend (duuh)
I can trust at least five people with my life (I wish!)

Experiences:

I’ve been on a plane (ofcourse)
I’ve been on a train
Someone close to me has died (relatives yes. and my lovely Mitziedog <3)
I’ve taken a taxi (haha who hasn't?)
I’ve taken a city bus (fo sho)
I’ve taken a school bus
I’ve gone bungee jumping
I’ve made a speech (ugh yes)
I’ve been in some sort of club
I’ve won an award
I’ve spent 24 hours on the computer straight
I’ve been in a physical fight (you wouldn't dare ;) )

Music:

I listen to R&B
I listen to country
I listen to pop
I listen to techno
I listen to rock
I’m one of those people who play songs repeatedly until I hate it (neverrrrr i hate that so much!
I hate the radio
I buy CDs

Television:

I spend at least six hours a day watching TV ( haha not every day)
I watch soap operas daily
I’m in love with Days of Our Lives (love it and hate it)
I’ve seen and liked the OC (when I was younger yes)
I’ve seen and liked One Tree Hill (its ok)
Ive seen and liked Americas Next Top Model (ALWAYS)
I’ve seen and liked Popular (que)
I’ve seen and liked 24
I’ve seen and liked CSI
I’ve seen and liked Everwood (no idea what that is)

Family Life:

I get along with both of my parents
My biological parents are still together
I have at least one brother
I have at least one sister (<3 )
I have at least one step brother/sister
I have at least one half brother/sister
I’ve been kicked out of my house
I’ve ran away from home
I’ve made my parents cry
I’ve lied to my parents
I’ve lied to my parents about where I am
I’ve lied to my parents about what I’m doing
I’ve walked out when I’ve been grounded

Hair:

I’ve been brown
(am brown)
I’ve had streaks
I’ve cut my hair in the past year
I’ve dyed my hair in the past year
I’ve been blonde (thought about it tho)
I’ve been red (not red red, but a red touch in it)
I’ve been light brown
I’ve been medium brown
I’ve been blue/green (Im not emo)
I’ve gotten my hair thinned (ew no)
I use conditioner
I’ve used Silk Therapy (whats that?)
I’ve used hot oil treatments
I’ve curled my hair
I’ve straightened my hair
I’ve ironed my hair
I’ve braided my hair

School:

I’ve yelled at a teacher
I’ve been suspended
I’ve had an in-school suspension
I’ve been sent to the principals office (just to kiss his ass tho)
I’ve walked out of class
Ive skipped an entire day of school (who hasn't)
I’ve skipped a whole month of one certain class (haha ok. to be honest? almost)
I’ve failed a test
I’ve cheated on a test
I’ve helped someone else cheat on a test
I’ve failed art
I’ve failed PE
I’ve failed math
I’ve failed science
I’ve failed another class
A teacher has called my parents
                            
                                                                        Jag & Sarah

 


Who's the cutest?

aaaaaaaaw... okej så DO THIS:

1. Gå in på http://www.google.com
2. Skriv in: Who's the cutest
3. Tryck på "I'm feeling lucky", eller "Jag har tur"
:D cute huh?
4. OM NI VIlL.. tryck på det lilla pi symbolen längst ner i högra hörnet.

<3 SMILE AND LOVE YOUR LIFE

BaySide!

Igår så åkte jag och min vän Cyrena till downtown Miami till ett ställe som heter Bayside. Det är typ ett utomhus mall med resturanger och barer också. Det är jättefint där precis previd vattnet och med jättefin utsikt. Hon vill hitta jobb så vi gick och kollade på olika ställen. Vi båda ansökte till jobb på Hooters (haha) och Victoria Secret. Sen så gick vi till American Airlines Arenan som låg precis där också för vi ville se om det möjligtvis fanns några jobb där. Det är där Miami's basketlag The Heat spelar så det skulle vara skitkul att få jobb där. Sen så gick vi tillbaka till Bayside och på väg till parkeringen så blev jag så himla törstig för det va jättevarmt. Så vi gick in till en bar/resturang och frågade han i baren om vatten, och då frågade han vad vi hade för oss. Vi sa då att vi är på "jobhunt" haha och han bah: jaha då ska jag hämta min manager för vi behöver lite tjejer här!! Så vi ansökte där också! :D ahah hoppas man får något jobb då, för det va perfekt location och tydligen går mycket kändisar dit och så det vore jättekul!

                                                             Man ser arenan där bakom




EggSandwich!

Asså ja har inte haft något att blogga om haha men nu är jag här! Jag har precis ätit två äggmackor! Det va jättegott.. Min mamma brukade göra såna åt mig när jag var mindre. mmmmm

Uhm.... jaaaaa... ialla falll i lördags typ så kollade jag på filmen Saw... eller så kanske det var i söndags.. kommer inte ihåg.. Det va i IMAX screen typ och 3D, och som vanligt väldigt blodig. Asså dom flesta skräckfilmerna är inte ens läskiga längre, dom är bara äckliga och blodiga. Man blir ju inte rädd, bara så att man inte kan kolla för att dom sågar egenom någons kropp. ew.


Looong weekend

Oj oj har inte hunnit uppdaterat här på ett tag. Kompisar kom hit och jag festade med massa gamla vänner från highschool. Vi gick till Club Mansion i South Beach, ganska bra. Kanske inte en så jättefin klubb, men det var bra ändå. Lägger upp någon bild sen, är lite busy just nu. adioooos

RSS 2.0